Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
HIT 2017 World Wide Earning PRE - Lunch 13 marca!, info z pierwszej ręki » worldwideearning do 3% dziennie, do 125% paczki już od 1$

Autor Wiadomość
RE: HIT 2017 World Wide Earning Niebawem PRE - Lunch, info z pierwszej ręki
Sprawdź:
Aktualizowałem główny post o parę nowych informacji, kontakt z adminem bardzo dobry, mam do niego także kontakt telefoniczny. Jeżeli macie jakieś pytania to mogę z nim w każdej chwili bez problemu porozmawiać i odpowiedzieć na wasze zagadnienia.

Po dzisiejszej rozmowie z Ahsanem potwierdził mi, że maja zamiar wprowadzić portal aukcyjny (jest już w trakcie tworzenia) w stylu eBay, ich przynętą mają być 50% niższe prowizje od wystawianych przedmiotów w porównaniu do konkurencji. (60% z tego będzie zasilało program)
A także ruch który mają zapewnić dla sprzedawców tym samym zwiększając handel i tym samym potencjalne zyski.
Zapytałem także o programy afiliacyjne m.in aliexpress, również mają zamiar z tego skorzystać, rozważają wszystkie możliwości, aby program rozwijał się jak najlepiej
RE: HIT 2017 World Wide Earning PRE - Lunch 13 marca!, info z pierwszej ręki
Jakby ten program wypalił to bym na grubo w niego weszedł Smile
Mam nadzieje tylko że nie wymyślą czegoś takiego jak weryfikacja dowodem osobistym która ostatnio coraz modniejsza w revshare jest a potem nasze dane są sprzedawane.
Pozdrawiam

dabrowskihubert, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
Spytam admina i o to Smile
(11-03-2017 18:48)Znajomy Inwestor napisał(a):  Spytam admina i o to Smile
Będę bardzo wdzięczny Smile

dabrowskihubert, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
ok spytałem o 4 rzeczy:

1. Czy wypłaty będą manualne czy instant
Odp. Manualne ze względu bezpieczeństwa i ochrony finansów przed cyberatakami.

2. Aktualne informacje co do wprowadzenia Payza?
Odp. W poniedziałek jest spotkanie w tej sprawie. Sami lubią ten procesor i bardzo im na nim zależy.

3. Weryfikacja ID w przyszlosci
Odp. Nie planują nic takiego, chyba że użytkownik utraci dostęp do konta, wtedy mogą zażądać dokumentu w celu weryfikacji właściciela konta.

4. Konkursy?
Odp. W zależności od kondycji programu.

Jeżeli chcielibyście jeszcze coś wiedzieć albo zasugerować proszę o informację a zdobędę dla Was odpowiedzi Smile
ruszyły rejestracje, zapraszam! Smile

https://www.worldwideearning.com/Login/signup/jopkg

niebawem dla wszystkich moich poleconych zorganizuje fajny konkurs, a tymczasem miłego wieczoru!
wchodze z refa
Poszedł ref
Ja program odpuszczam ale życzę wam wysokich zarobków i powodzenia Smile
A mnie się program podoba. Tylko czy "liderzy - naganiacze" będą wchodzili w ten program skoro są ograniczenia wypłat jeżeli ktoś nie będzie inwestował. NAganiacze zazwyczaj obracają prowizjami, a w tym przypadku może ich to zniechęcić że nie wypłacą setek tysięcy. A w każdym programie potrzeba dobrych rekruterów.
Wątek zamknięty