Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja to nawet nie amatorka jeszcze <lol2> w kazdym razie milo ze dowiedzialam sie o co chodzi, w jednym zdaniu ujmujac linkowanie to tak jakby reklamowanie swojej strony na wszystkich innych mozliwych poprzez wysylanie tam ladnego zdania zachecajacego do odwiedzenia naszej strony oczywiscie zawarte te slowa kluczowe + oczywiscie link czym wiecej tym lepiej jak rozumiem dobrze ze w google mozna znalesc 10000000000000000000000 stron www, z czego 10% bedzie takich ktore mi sie przydadza bo bedzie tam mozna cos zareklamowac
Tak jak pisalem, przeczytaj co vasaki pisal na temat rozrzucania linku. Podal troche stron, do tego jak go poprosisz to zapida ci spora liste dodatkowych profili itp
Aa, czyli da mi linki do stron na ktorych warto sie zarejestrowac i tam linka wrzucic z reklama rozumiem aj tam reklama, niech widzi szanowny kolega dzieki ktoremu wiele mozna sie nauczyc ze ktos taki jak Ty przekazuje jego wiedze dalej, to daje fajna motywacje
te linki które masz zdobywać, to nie po to by mieć z nich bezpośredni ruch; dzięki nim twoja strona będzie rankować na lepsze pozycje w Google, a jak chyba wiesz to im wyższa pozycja w google tym większy ruch będzie na stronie. to się nazywa pozycjonowanie strony i oprócz zdobywania linków, obejmuje jeszcze wiele czynności które należy wykonać. dlatego jeśli zależy ci na ruchu z Googla, to poczytaj o podstawach pozycjonowania, seo.
możesz oczywiście starać się reklamować stronę i zdobywać ruch z innych stron, głównie z portali społecznościowych. wszystko jednak zależy od tematyki twojej strony
Hm to ciekawe zdanie myslalam ze oprocz pozycji dodatkowo bedzie ruch ze stron gdzie zareklamuje swoja strone np na roznych forach jakis :-P a czy dobre jest tez reklamowanie na innych blogach np? Albo pisaniem komentarzy do postow wrzucajac sam link?
Poproś ich jeszcze o to by za ciebie wypromowali ci stronę A serio to temat w ogóle niepotrzebny wpisałem w Google "jak wypromowac strone google" i oto pojawiło mi się kilkaset stron z często łopatologicznym wyjaśnieniem jak to działa, np: http://pozycjonowanie-strony-internetowe...etowa.html
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2017 09:04 przez dzemba.)
dzemba Temat jest dobry W szczególności dla początkujący. Nie którzy oprócz suchej wiedzy wolą zasięgnąć porady bardziej doświadczonych osób, które potrafią wytłumaczyć niektóre zagadnienia ;P