Miałem nie komentować tych zawistnych wpisów, ale niech stracę...
0lej - już zbanowany, akurat miałem kasę na bet-at-home więc tam puściłem, proste
PremAccHack - ile ty masz lat trollu? nie łatwiej poprosić o dokładniejszy screen, zamiast oskarżać i robić z siebie idiotę? Wiem, że zawiść na maksa, ale teraz okazało się że mi pomogłeś wypromować temat, a to wszystko przez twoją głupotę, bo cel miałeś inny. Zaraz ból dupy się zwiększy i będą kolejne multi, nie?
NeeX - jakieś multi, pewnie kolegi wyżej. Skuteczność akurat jest słaba, ale oceniać można po 50/100 typach a nie pięciu, jak się nie znacie to po co komentujecie? Ludziska, trochę mniej zawiści...
devilll - tylko idiota ryzykuje bana dla jednego posta więcej. Także zaorałeś się jak koledzy wyżej.
Kreatywnie - jeśli jesteś osobą, która zaatakowała żabę a zbieżność nicków nie jest przypadkowa, to o ile wtedy dziwiłem się czemu Krzysiek zachował się tak a nie inaczej, o tyle teraz nie mam wątpliwości że zrobił dobrze.
Jeszcze jakiś trolling i nabijanie postów? Lubię orać, tata rolnik

Miśki, a tak na serio to jest gorszy okres, ale to normalne. Liczy się wynik długoterminowy. Piona
Metz - Marsylia (2) 1,925 {Pinnacle} 6%