Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-01-2017 11:44)kubagrzybowski napisał(a): wpłacasz na giełdę kupujesz walutę tanio a potem drożej odsprzedajesz czyli ostatecznie masz walutę w btc, to jest jedna z wielu metod na której się zarabia podałem ci to tylko jako przykład
Skoro jedna z wielu to poproszę jeszcze jedną czy kilka. Chcę wiedzieć z czym mam się mierzyć i wybrać. Oczywiście nie jestem cały czas przy komputerze bo jeszcze się edukuje (spędzam ok. 4-5 godz w szkole).
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
(17-01-2017 16:31)realnyfake napisał(a): Skoro jedna z wielu to poproszę jeszcze jedną czy kilka. Chcę wiedzieć z czym mam się mierzyć i wybrać. Oczywiście nie jestem cały czas przy komputerze bo jeszcze się edukuje (spędzam ok. 4-5 godz w szkole).
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
jeszcze inne po za tymi co padły?
może bukmacherka, założenie własnego kraniku i zarobek na reklamach, trzymanie środków na koncie i czekanie na wzrost ceny, możesz sobie dozbierać na kranikach i będziesz miał więcej, jest jeszcze opcja DICE gdzie zarabiasz typując czy padnie liczba większa lub mniejsza