Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym » marka,fb,niezle,

Autor Wiadomość
RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym
Sprawdź:
Najlepsze jest to, że ludzie piszą do nich 'jak zbiorę 1000 likeów pod screenem tej rozmowy to dacie mi 1000 zł' A pseudo lotto dodatkowo obiecuje 300 zł dla 30 osób, którzy polubili screen rozmowy Smile

gosc123456, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym
A nie pomyślałeś, ze to właśnie promujący to wstawiają, żeby 'konkurs' mial rozgłos?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mirror

Śmiało mogę Cię porównać do wojennych konfidentów Gestapo, Polak na Polaka donosił z zazdrości bądź dla pieniędzy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób zarabia w ten sposób, a to jedynie nabrało rozgłos na forum dzięki Tobie. Zajmij się chłopie sobą, facet doskonale wie że to nielegalne i albo się przed tym zabezpieczył albo ma ogromne jaja. Poważnie odpuść.
PS.

Moim zdaniem tylko idioci się nabierają na takie rzeczy, ale widzę po aktywności w Polsce jest ich masa.
Glosy: nKaUasznikow (0)
(15-01-2017 19:50)Ogniemimieczem napisał(a):  @[gosc123456]

Śmiało mogę Cię porównać do wojennych konfidentów Gestapo, Polak na Polaka donosił z zazdrości bądź dla pieniędzy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób zarabia w ten sposób, a to jedynie nabrało rozgłos na forum dzięki Tobie. Zajmij się chłopie sobą, facet doskonale wie że to nielegalne i albo się przed tym zabezpieczył albo ma ogromne jaja. Poważnie odpuść.
PS.

Moim zdaniem tylko idioci się nabierają na takie rzeczy, ale widzę po aktywności w Polsce jest ich masa.

O czym Ty do mnie piszesz? Pierwszy mój post w tym wątku, a Ty nazywasz mnie konfidentem i że niby ja to nagłośniłem?

gosc123456, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
gosc123456

Poprawka, nie wiem czego Ciebie oznaczyłem Smile
(15-01-2017 19:50)Ogniemimieczem napisał(a):  @[Mirror]

PS.

A ja śmiało mogę cię porównać do złodzieja. Smile
Tu nie chodzi o zazdrość, tylko o fakt, że ktoś bezprawnie korzysta z wizerunku czyjejś firmy, naruszając przy tym jej wiarygodność, co w przypadku lotto jest ważne. Gdybyś miał firmę "X" i ktoś by się chamsko reklamował suby pod "X-rozdajemy darmowe usługi" to też byś nie miał nic przeciwko?
Druga sprawa, że na forum siedzą właściciele firm które te usługi dają, więc mogą szybciej zareagować i w jakiś sposób pomóc oszustowi, zmniejszając konsekwencje czynów. Smile

[Obrazek: a3855a75cded8.png]
Glosy: Kickster (+1), nKaUasznikow (+1), coffee (+1), piotrgk4 (+1), Mirror (+1)
FP zniknął z internetów
Prócz LOTTO widziałem też, że Lidl przeprowadza podobny konkurs. Jerk2
Martw sie gosciu o siebie. Swiata nie zmienisz. Takie rzeczy byly i beda koniec i kropka.
Rok temu czytałem tu, że suby się kończą, ale jak widzę idiotów ciągle cała masa Big Grin
Odpowiedz