Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Paytup LTD- system płatności elektornicznych 3% dziennie na zawsze - paytup.com
Osobiście uważam że program okazał się strzałem w dziesiątkę, świetny pomysł kantor doskonale spełnia swoją rolę- użytkownicy programu zaczynają coraz częściej korzystać z tej opcji. Wypłaty i naliczenia instant, mogę z czystym sumieniem polecić PaytUp.
RE: Paytup LTD- system płatności elektornicznych 3% dziennie na zawsze - paytup.com
Program na monitorach utrzymuje się w top depozytów, ostatnimi czasy dodano nowe języki a więc platforma stale rozwijana i dobrze reklamowana. W dalszym ciągu żadnych problemów, naliczenia co do sekundy, wypłaty instant.
Popularność strony i nowe wpływy gotówki do programu przemawiają za tym, że będziemy jeszcze troszkę tutaj zarabiać. Fajne są te powiadomienia nt. dodawanych i odejmowanych funduszy.
Ja również na nic nie mogę narzekać. Prawdziwy strzał w dziesiątkę (przynajmniej na ten moment)