Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja osiągam minimum w max 1 dzień
teraz juz liczy nowy dzień , bo od 22.00 jest liczone w liczniku od początku i dziś od 12.00 w południe do 22.00 nabiło mi prawie 7000 wyświetleń zaliczonych
Jeśli nie będzie płacić , to zamienię se zarobki na wyświetlenia i puszcze do innego serwisu na którym zarobie podobna ilość BTC .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2017 23:05 przez loryn222.)
(04-01-2017 22:59)loryn222 napisał(a): Ja osiągam minimum w max 1 dzień
teraz juz liczy nowy dzień , bo od 22.00 jest liczone w liczniku od początku i dziś od 12.00 w południe do 22.00 nabiło mi prawie 7000 wyświetleń zaliczonych
Jeśli nie będzie płacić , to zamienię se zarobki na wyświetlenia i puszcze do innego serwisu na którym zarobie podobna ilość BTC .
Mogę wiedzieć gdzie promujesz? jak jeszcze tam nie jestem zarejestrowana chętnie zarejestruję się z reflinka. Ja najwięcej wejść mam z Livesurf.