Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bit Bi Bit LTD - do 15% dziennie na zawsze SCAM » HYIP polecony przez zaufanego promotora

Autor Wiadomość
RE: Bit Bi Bit LTD - do 15% dziennie na zawsze
Sprawdź:
Mam pytanie, jak długo czekaliście na depozyt?
Moja wypłata ma status pending...
edit: wypłacone
Panowie nie siejcie defetyzmu...

Jak są jakies problemy - pisac na czacie programu - on nie jest tam tylko dla bajeru
Ile tego typu programy mogą wytrzymać? Smile Miał ktoś styczność wcześniej z tego typu naliczaniem?
Nie ma zasady

Ostatnio tu chłopakom program który dawał 18% dziennie wytrzymał chyba ponad miesiąc

Na chwile obecna wartosc depozytow wplaconych fajnie wyglada, ale troche niepokoi mnie fakt ze wyplaty chyba faktycznie idą z ręki a nie auto, ale poki co wszystko jest ok. Nadal stawiam ze na tym programie ebdzie mozna zarobic
Czy tylko mi się wydaję, czy strona jest bardzo podobnie zbudowana do upadłego pare dni temu Bitz2u?
(biała strona po przekierowaniu ze strony logowania, okienko wypłat).
$7.65 has been successfully sent to your BitCoin account 32fkEr9xjLLiRgH354F4CsCRGXr5nqVBUo.
Transaction batch is CWAL5HLX96MVHBHMZZKBI7B74P.

BIT BI BIT LIMITED

dzisiaj wypłata instant

kolega wyżej nowy w HYIP'ach ? jak strona https://bitz2u.com/, jest podobna do bitbibit to Smile ... A co do okienka wypłat itp. to 3/4 HYIPów na rynku - bez względu czy ekspresowych scamów, czy tych na których można zarobić zbudowane jest na bardzo podobnych skryptach i to NIC nie oznacza. No ale w tym przypadku trzeba mieć sporą fantazję, żeby upatrywać podobieństwo Bitz2U do Bitbibit - ale daj Bóg , że BBB płacił tak długo jak b2u Smile
Cos im sie chyba zacielo. Okolo 13 zlecalem, w 5 min wyplacone.
Niby wyplacone, bo na blokchain do tej pory nie ma Sad
Wczoraj wpłacone 10$, dzisiaj dodałem 45$.

Jestem zupełnie nowy w HYIP'ach, ale po przejrzeniu setek różnych "ofert" i komentarzy na różnych forach, postanowiłem spróbować i wejść w ten (gdyż jest nowy). Smile

Przy okazji z racji pierwszego postu, witam wszystkich forumowiczów.

P.S. Wczoraj przy wpłacie 10$, po zakończeniu potwierdzeń (przez BTC) czekałem jakąś godzinę, żeby pojawiły się na moim profilu. Dzisiaj pojawiły się praktycznie natychmiastowo.
(21-12-2016 15:05)zebi12 napisał(a):  Cos im sie chyba zacielo. Okolo 13 zlecalem, w 5 min wyplacone.
Niby wyplacone, bo na blokchain do tej pory nie ma Sad

Zebi powinno dotrzeć, ja też tak miałem. Ja czekałem z 20 min po wstatusie "wypłacone" na stronie.
Wątek zamknięty