Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zbieram jeszcze prawie mam 15 euro na 10 euro kod paysafecard, narazie serwer padł napisałem do nich jak wypłacę dam znać, chyba coś słaby maja i przeciążenie, bo wyskakuje błąd http 500
Clickerwall masz reklamy a pozostałe to zadania wchodzisz na te zakładki przez earn points, w My profile są podliczane punkty, nie polecam grać w ruletkę, ta druga jak wolisz, zapraszam was do rejestracji z refflinka za opis ładny programu, pomoc i dowód wypłaty, ale jak wolicie to wasza sprawa z jakiego rejestracja
Codeclicker to oszust. stwierdził, że mam nielegalne punkty i mi nie wypłacił kodu 25 euro a tak ciężko zbierałem na niego, zwykły scam to jest, niestety, mają chore zasady, pierwszy raz dali, a za 2 razem już nie, mimo że zbierałem uczciwie. Szkoda czasu na ten program. Gorąco nie polecam !!
(11-01-2017 23:14)leepek napisał(a): Wstawiłeś nie swój dowód wypłaty, wystarczy spojrzeć na datę rejestracji. Ty chciałeś tu wycwaniakować to i Ciebie wycwaniakowali :-)
Nie sprawiedliwe go posądzasz, akurat data rejestracji pasuje.