Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik [UPDATE] Własny skracacz linków! v3 » Darmowy i prosty w obsłudze! :)

Autor Wiadomość
RE: Własny skracacz linków! v2
Sprawdź:
Wchodzę a tu zarabiam?m=1' nie znaleziono strony"
Własny skracacz linków! v2
Po wklejeniu skryptu nic się nie dzieje, po wejściu na stronę z przypisem po slashu wyskakuje komunikat "nie znaleziono strony".
Skrypt ciekawy, aczkolwiek Facebook szybko zablokuje domenę na której będzie działał skracacz, jeżeli będziemy promowali linki :/
(20-02-2017 08:21)Scoobyx napisał(a):  Po wklejeniu skryptu nic się nie dzieje, po wejściu na stronę z przypisem po slashu wyskakuje komunikat "nie znaleziono strony".

link wygląda tak? http://adres.pl/r/nazwa
Rozwiązałem już problem, kod nie działa jeśli wyczyścimy stronę i zostawimy tylko znaczniki szkieletu strony. Musi być cały szablon na stronie. Dzięki za pomoc.

AnnaKa:
jakieś inne pomysły? Linki do lepszych skracaczy?
Up masz jeszcze wersje autora tematu 'wersja v1' ktora w 100% dziala

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Glosy: DGHubert (+1)
Scoobyx Mam jeden sposób ale nikomu go nie dam, ponieważ zaraz ludzie zaczną tym spamować to raz, a dwa, nie ma metody która nie będzie blokowana. Jak ktoś puści spam nie ma opcji linki polecą.
Star RE: [UPDATE] Własny skracacz linków! v3

AKTUALIZACJA
12 lipiec 2017
+ poprawiono błąd w braku przekierowania z ruchu mobile
RE: [UPDATE] Własny skracacz linków! v3
Ja mam skracacz linku osobiście napisany przeze mnie, oczywiście PHP+Mysql Wink i sprawuje się świetnie. Z chęcią zainteresowanej osobie (tylko jednej) mogę odsprzedać.

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
RE: [UPDATE] Własny skracacz linków! v3
Co wy naprawdę taki problem poszukać? Tego jest pełno w sieci tj. 10minutowych emaili, skracaczy, klonów adfly itd.
Odpowiedz