najlepiej to giełda kryptowalut, ale trzeba mieć jakiekolwiek pojęcie o handlu walutami patrz forex, podobne zasady panują na giełdzie kryptowa inne to jakic mining, cloudminig kupić jakąs moc i czerpać jakieś profity inwestycja w tym przypadku zwraca się średnio po 3-4 miesiącach niestety większość programów cloudminig są to programy wysokiego ryzyka wiec jest opcja na utratę części bądź całkowitej puli inwestycji
możesz tez inwestować bitcoiny w revshary to tez są programy hyip, teoretycznie nastawione na długi termin działania ale jak pokazuje przykład AOMM in ie podziałał zbyt długo i raczej zarobić ie dał - oczywiście są programy które płaca i dają zarobić możliwe ze takim programem jest mypayingcryptoads ale to sie okaże

w pewnym okresie czasu
co jeszcze?
możesz próbować inwestować w dublery ale to już jest hyip mega wysokiego ryzyka chociaż wiem ze jeśli się wejdzie na samym początku to idzie ze 2-3 razy obrócić kapitałem

ale nie ma gwarancji ze obrócisz raz.
są też tzw matrixy tzw programy matrycowe ale są to zwykłe piramidy gdzie żeby zarobić trzeba mieć trochę poleconych pod sobą i twoi poleceni tez muszą mieć poleconych
możesz tez próbować obstawiać zakłady bukmacherskie u typowo cryptobuka np planetsofbet są jeszcze jakieś z tego co wiem ale nie pamiętam ich nazw
więcej grzechóf nie pamiętam