Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PP pożyczki Vivus - opinie gdzie najlepiej?

Autor Wiadomość
RE: PP pożyczki Vivus - opinie gdzie najlepiej?
Sprawdź:
Jak może kolega/koleżanka wie, dobrze jest stworzyć właśnie artykuł, stronę dedykowaną danemu pożyczkodawcy. Mi też nie najgorsze wyniki przynosi strona http://www.twojapierwszapozyczka.pl/pozy...wcy/vivus/

Ale serio? CPL+CPS czy CPS+CPS2? To bez różnicy, jeżeli masz duży ruch i każdy marketer to przyzna Huh.
RE: PP pożyczki Vivus - opinie gdzie najlepiej?
Ja mam Vivusa w DoAffialte i obecnie jest to najlepiej zarabiający program. Kolejne to pozyczkomat, tanikredyt i wandoo. Mają one około połowy skuteczności Vivusa. Jednak nie zawsze tak było, bo na przykład przez Novem wyniki były o wiele gorsze.
Co do transparentnosci rozliczeń, to nigdy nie ma pewności - najlepiej samemu sobie porównać kilka sieci affialiacyjnych i wybrać najskuteczniejszą.

W sumie to najważniejszy w tym biznesie to mieć dobry duży ruch - na trudne frazy typu "pierwsza pożyczka za darmo" czy "chwilówki ranking" to kasa sama wpada niezależnie od programu czy sieci afiliacyjnej. Konwersja w tym przypadku jest też wysoka.
Na niszowych frazach trzeba już kombinować, robiąc na przykład stronki typu https://superomat.pl/ i wybijać długi ogon. Ale w tym wypadku ruch będzie już gorszej jakości i konwersje będą rzadsze.
I na koniec jeszcze jedna uwaga, kupowanie ruchu nie ma w tym biznesie żadnego sensu, liczy się tylko Google.

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 14-07-2018 12:34 ponieważ:

Link usunięty : )

Odpowiedz