Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-10-2016 15:09)StoneMan napisał(a): Drakemoon to scam !
Stronka wypłaca, wiadomo zrobiona żeby zarabiać. Jak ktoś nie ma co z kasą robić albo chce sobie otworzyć skrzynki w grze to lepiej to zrobić na takiej stronce
W grze kupisz klucz skrzynke za ~2,5 euro a dostajesz 3 centy
Stronka wypłaca, wiadomo zrobiona żeby zarabiać. Jak ktoś nie ma co z kasą robić albo chce sobie otworzyć skrzynki w grze to lepiej to zrobić na takiej stronce
Haha pewnie , albo jak wypłacasz to pokazuje że tego skina nie mają albo kręci sie przycisk wypłaty po czym skiny znikają i pokazują sie na nowy dzień
Wpłaciłem sam kilka $ wiadomo wypadły crapy ale nigdy nie udało sie wypłacić
Haha pewnie , albo jak wypłacasz to pokazuje że tego skina nie mają albo kręci sie przycisk wypłaty po czym skiny znikają i pokazują sie na nowy dzień
Wpłaciłem sam kilka $ wiadomo wypadły crapy ale nigdy nie udało sie wypłacić
Jak pokazuje, ze skina nie ma wystarczy poczekac, mi tez zniknely, po chwili znowu się pojawiły i wypłacilem normalnie, takze nie wiem jaki masz problem brak cierpliwosci
kolejna stronka twórców drakemoon, coś jak csgolounge, obstawiamy mecze na start mamy 5$ (aby wypłacić trzeba wpłacić ale i tak warto) http://www.drakelounge.com/promocode/mike45