(21-08-2016 14:45)qwertybsk napisał(a): obserwuję i czekam na nowe typy, za drobne pogram coś 
![[Obrazek: 1.jpg]](http://fotowrzut.pl/tmp/upload/D844SVQICG/1.jpg)
gratuluję wygranej

zapraszam do śledzenia tego tematu oraz dziennika, który znajduje się w odpowiednim dziale

Powodzenia !!
(21-08-2016 15:30)Pinkny napisał(a): U jakiego buka grasz? 
aktualnie gram na betsson'ie, aczkolwiek moim głównym bukiem był bet365. Staram się powoli z niego odchodzić, gdyż support na nim mnie totalnie dobija
Jeśli chodzi o typy na dziś...nie mam bladego pojęcia. Przespałem mecze PL i teraz nie wiem co mógłbym przeanalizować. Na pierwszy rzut oka - liga włoska wygląda ciekawie. Wysokie kursy za pewniaków...lecz czy Ci pewniacy są w wystarczającej formie aby coś ugrać - nie wiem.
Zagrajmy może jakiś kuponik
PSG vs Metz
Mistrz francji, aktualnie jedyny zespół walczący o mistrzostwo kraju. Nie ma co się rozpisywać - nie wyobrażam sobie, żeby ten typ nie wpadł.
PSG wygra oraz ponad 2.5 goals @ kurs około 1,55
Real Sociedad vs Real Madryt
Nie za bardzo jestem przekonany co do formy realu..dlatego też w tym wypadku nie będę ryzykował za bardzo.
Real Madryt wygra bądź też padnie remis @ kurs około 1,20
Pascara vs Napoli
Pojedynek mojego faworyta do mistrzostwa Włoch z raczej średniakiem ligi. Napoli dysponuje naprawdę silną ekipą i o ile "zaiskrzy" pomiędzy tymi gwiazdami...myślę, że nie będzie tutaj czego zbierać.
Napoli wygra @ kurs około 1,40
Andy Murray vs Martin Cilic
Myślę, że tutaj wiele do pisania nie ma. Andy jest w formie i naprawdę jego gra może się podobać. Myślę, że jest to raczej pewniak a kurs na niego wcale zbieżny do 0 nie jest
Andy Murray wygra @ kurs około 1,21
Kurs ogólny AKO około 3,15
Powodzenia !!