Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nasza ukochana księgowa ma ostatnio dużo pracy, dostajemy masę wiadomości. Często Partnerzy nie wysyłają nawet rachunku albo skarżą się już po jednym dniu od zrealizowania wypłaty . Zgodnie z regulaminem wypłata ekspresowa może się przedłużyć, zazwyczaj jednak realizowana jest w ciągu 2 dni roboczych. Proszę następnym razem z takimi sprawami pisać na mój e-mail, postaram się o najszybsze rozwiązanie sprawy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2016 15:16 przez Huston.)
(14-09-2016 15:15)Huston napisał(a): Nasza ukochana księgowa ma ostatnio dużo pracy, dostajemy masę wiadomości. Często Partnerzy nie wysyłają nawet rachunku albo skarżą się już po jednym dniu od zrealizowania wypłaty . Zgodnie z regulaminem wypłata ekspresowa może się przedłużyć, zazwyczaj jednak realizowana jest w ciągu 2 dni roboczych. Proszę następnym razem z takimi sprawami pisać na mój e-mail, postaram się o najszybsze rozwiązanie sprawy.
W Niedziele zleciłem wypłatę, wczoraj też, ale zapomniałem rachunków(W niedziele wszystko ok wysłałem), dziś wysłałem parę razy(wszystko się zgadza), dalej żadnego info czy wszystko jest ok czy nie
(01-09-2016 14:51)Leadmore napisał(a): Kilka rzeczy w kilku miejscach poprawione.
Oba linki w/w działają już bez problemu.
W przypadku problemów z innymi, wystarczy jeszcze raz dodać adres z filmweba dla naszego linku, tylko jeżeli pole "Link filmu dla filmweba" ma wartość 0 w przeciwnym wypadku, program sam postara się zaktualizować dane, które będzie też częściej sprawdzał.
Szkoda, że nie sprawdziliście innych filmów z września przy okazji. Mało co działa.
Np. Nerve, Smoleńsk ....
(01-09-2016 14:51)Leadmore napisał(a): Kilka rzeczy w kilku miejscach poprawione.
W przypadku problemów z innymi, wystarczy jeszcze raz dodać adres z filmweba dla naszego linku, tylko jeżeli pole "Link filmu dla filmweba" ma wartość 0 w przeciwnym wypadku, program sam postara się zaktualizować dane, które będzie też częściej sprawdzał.
Szkoda, że nie sprawdziliście innych filmów z września przy okazji. Mało co działa.
Np. Nerve, Smoleńsk ....
Np. Nerve, Smoleńsk ....
Podeślij na maila linki to zaraz naprawimy : )
Bardzo proszę.
Wszystkie filmy tu: klik i tu: klik
Np. Nerve, Smoleńsk ....
Podeślij na maila linki to zaraz naprawimy : )
Bardzo proszę.
Wszystkie filmy tu: klik i tu: klik
Filmy poprawione.
Jeżeli chodzi o linki to głównie dlatego, że wielu użytkowników "przypadkiem" usuwało i później prosili o odtworzenie. Zmieniliśmy to bardziej na ukrywanie w panelu. Jeżeli chcesz jakieś linki wyłączyć to możesz do mnie napisać.
(20-09-2016 08:47)Leadmore napisał(a): Filmy poprawione.
Jeżeli chodzi o linki to głównie dlatego, że wielu użytkowników "przypadkiem" usuwało i później prosili o odtworzenie. Zmieniliśmy to bardziej na ukrywanie w panelu. Jeżeli chcesz jakieś linki wyłączyć to możesz do mnie napisać.
Leadmore
Bardzo proszę jeszcze te filmy dodać: klik
(20-09-2016 08:47)Leadmore napisał(a): Filmy poprawione.
@[Leadmore]
Bardzo proszę jeszcze te filmy dodać: klik