Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! » OB: OptionTrade, IQoption, BUK: pinnacle, bet365, unibet

Autor Wiadomość
RE: Bukmacherskie siano + opcje binarne
Sprawdź:
Nie boisz się Urzędu Skarbowego/ Służby Celnej przyjmując przelewy prosto na konto?
Jeśli chodzi o opcje binarne, to u jakiego brokera?

[Obrazek: giphy.gif]
(19-07-2016 18:36)BananPL napisał(a):  Nie boisz się Urzędu Skarbowego/ Służby Celnej przyjmując przelewy prosto na konto?

To był jedyny taki w tym miesiącu, więc - nie. Wink

Cytat:Jeśli chodzi o opcje binarne, to u jakiego brokera?
iqoption zdecydowanie, wcześniej OptionTrade, ale potem miałem kilka dziwnych sytuacjami z opóźnieniami, na których potraciłem, więc się przerzuciłem (gram z reguły 60-sekundówki, oparte na RSI, ADX + Stochastic, progresją).
Gratki niezłe ryzyko Wink

Napster123, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
(19-07-2016 19:22)Napster123 napisał(a):  Gratki niezłe ryzyko Wink

Ryzyko odpowiednie do wysokości zysków, tak sądzę. Cool
W grze mam dwie perełki - jedno ze zdarzeń odbędzie się dopiero jutro około 12, a na jutrzejszy wieczór również znalazłem już coś ciekawego. Biedny bet... Lol
Będziesz wrzucal czasem typy? Tak żeby można było też zagrac? Życzę powodzenia w prowadzeniu dziennika Smile

grubyst, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Byś podawał co grasz Big Grin

obserwuje watek...

ryczy, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
Glosy: Obamakiller (+1)
(19-07-2016 19:45)XY1 napisał(a):  
(19-07-2016 19:22)Napster123 napisał(a):  Gratki niezłe ryzyko Wink

Ryzyko odpowiednie do wysokości zysków, tak sądzę. Cool
W grze mam dwie perełki - jedno ze zdarzeń odbędzie się dopiero jutro około 12, a na jutrzejszy wieczór również znalazłem już coś ciekawego. Biedny bet... Lol
Może podasz jakiś typ? Oczywiście po tym jak sam na to zdarzenie postawisz, abyś nie stracił na kursie Tongue
Okej, zatem proponuję na jutro analizę (przypominam, że bukmacherka wiąże się z ryzykiem straty i nie biorę za nie odpowiedzialności).

Jutro esport, LOL - LCK Summer Split - polecałbym zagrać na SK Telecom i Afreeca Freecs. Oglądałem naszych azjatyckich przyjaciół przez ostatnie dwa tygodnie - jutro muszą wygrać. Cool Na podbicie kursu dodałbym jeszcze dzisiaj w nocy zdarzenie w tenisie: wygraną Sloana Stephens (vs Risa Ozaki - WTA Washington). Wyszło mi AKO 1.57, nie powala, ale gram tak jak mówiłem - bezpiecznie, z zyskiem. Jeśli ktoś koniecznie chce więcej, to można dodać zdarzenie na tenis i zwycięstwo Albert Ramos-Vinolas (ako powinno wyjść około 1.83, czyli znośna dniówka).

Wszystko dostępne jest na bet365, nie ma potrzeby używania innych bukmacherów.
Glosy: tubbsgg (+1), Obamakiller (+1)
(19-07-2016 22:56)XY1 napisał(a):  Okej, zatem proponuję na jutro analizę (przypominam, że bukmacherka wiąże się z ryzykiem straty i nie biorę za nie odpowiedzialności).

Jutro esport, LOL - LCK Summer Split - polecałbym zagrać na SK Telecom i Afreeca Freecs. Oglądałem naszych azjatyckich przyjaciół przez ostatnie dwa tygodnie - jutro muszą wygrać. Cool Na podbicie kursu dodałbym jeszcze dzisiaj w nocy zdarzenie w tenisie: wygraną Sloana Stephens (vs Risa Ozaki - WTA Washington). Wyszło mi AKO 1.57, nie powala, ale gram tak jak mówiłem - bezpiecznie, z zyskiem. Jeśli ktoś koniecznie chce więcej, to można dodać zdarzenie na tenis i zwycięstwo Albert Ramos-Vinolas (ako powinno wyjść około 1.83, czyli znośna dniówka).

Wszystko dostępne jest na bet365, nie ma potrzeby używania innych bukmacherów.

Dzięki, ładnie siadło impreza
Wątek zamknięty