Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 35 groszy za samą rejestracje . Płatność PayPal
(09-07-2016 22:32)ebooks4free.pl napisał(a): Kasa wypłynęła, a potem "Użytkownik mateusz lorynski anulował tę płatność w systemie PayPal:
Kwota: 0,35 PLN"
Oszust
Kasa została właśnie wysłana po raz drugi , wczoraj przez ponad 10h wisiała jako oczekująca , więc ją zamknąłem . Dziś ponownie ją wysłałem , mam nadzieje że dojdzie i zmieni pan wypowiedź bo wystarczyło się ze mną skontaktować na PW i poczekać chwile , bo na forum zwykle jestem codziennie i to kilkakrotnie . Pozdrawiam
xZielu - Tiger_GG - Kasa została wysłana
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2016 08:08 przez loryn222.)
RE: 35 groszy za samą rejestracje . Płatność PayPal
(10-07-2016 08:02)loryn222 napisał(a):
(09-07-2016 22:32)ebooks4free.pl napisał(a): Kasa wypłynęła, a potem "Użytkownik mateusz lorynski anulował tę płatność w systemie PayPal:
Kwota: 0,35 PLN"
Oszust
Kasa została właśnie wysłana po raz drugi , wczoraj przez ponad 10h wisiała jako oczekująca , więc ją zamknąłem . Dziś ponownie ją wysłałem , mam nadzieje że dojdzie i zmieni pan wypowiedź bo wystarczyło się ze mną skontaktować na PW i poczekać chwile , bo na forum zwykle jestem codziennie i to kilkakrotnie . Pozdrawiam
xZielu - Tiger_GG - Kasa została wysłana
Dobra doszło, po prostu nigdy wcześniej nie używałem PP