Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Problem z przyjscem bitcoinów na portfel

Autor Wiadomość
RE: Problem z przyjscem bitcoinów na portfel
Sprawdź:
Niagara321 No i Bitcoiny przyszły na twój adres, nie zostałeś oszukany ze strony adis663, to najważniejsze.
Czyli mówiąc zwięźle, Bitcoiny czekają na Ciebie, na twoim adresie: 1zkYdMq42UiLesN3r1SbN4eBnj2n7VSAa więc musisz się za wszelką cenę do tego adresu/portfela dostać Smile

Ale serio nadal nie rozumiem, jakim cudem utraciłeś dostęp do tego portfela? Przecież nie ważne ile wygenerujesz adresów i tak ten pierwszy adres który kieeeedyś tam wygenerowałeś, jest aktywny i i tak się dostanie BTC jak ktoś na niego prześle kasę..

P.S
Do nikogo nie napiszesz, w Bitcoinie nie ma jakiegoś administratora danych, to rozproszona jednostka w której jak już popełnisz błąd to bardzo często nie ma odwrotu, a kasa przepada.
RE: Problem z przyjscem bitcoinów na portfel
(15-08-2016 22:25)Meloman napisał(a):  @[Niagara321] No i Bitcoiny przyszły na twój adres, nie zostałeś oszukany ze strony adis663, to najważniejsze.
Czyli mówiąc zwięźle, Bitcoiny czekają na Ciebie, na twoim adresie: 1zkYdMq42UiLesN3r1SbN4eBnj2n7VSAa więc musisz się za wszelką cenę do tego adresu/portfela dostać Smile

Ale serio nadal nie rozumiem, jakim cudem utraciłeś dostęp do tego portfela? Przecież nie ważne ile wygenerujesz adresów i tak ten pierwszy adres który kieeeedyś tam wygenerowałeś, jest aktywny i i tak się dostanie BTC jak ktoś na niego prześle kasę..

P.S
Do nikogo nie napiszesz, w Bitcoinie nie ma jakiegoś administratora danych, to rozproszona jednostka w której jak już popełnisz błąd to bardzo często nie ma odwrotu, a kasa przepada.

Łohoho dzięki za pomoc etc.

Co do Portfela to go już nie ma posiadałem portfel Bitcoin Core (stały na 1 komputerze) wyjąłem z tamtego kompa dysk (potrzebowałem bo w nowym kompie miałęm tylko 128gb SSD) format dysku no i tyle portfela nie ma a ja debil Smile Dzięki za pomoc Trzym się!
Glosy: Meloman (+1)
Odpowiedz