Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hehe, no to trochę słabo. Z tego co wiem Trafficmonsoon przeżywa lekki kryzys, podobnie jak Paidverts, ale może jeszcze będzie lepiej. Jeżeli nie chcesz klikać za pół darmo to polecam mój temat: http://zarabiam.com/Temat-Nurrweb-czyli-...iec-135094
(28-06-2016 22:38)dan9393 napisał(a): Hehe, no to trochę słabo. Z tego co wiem Trafficmonsoon przeżywa lekki kryzys, podobnie jak Paidverts, ale może jeszcze będzie lepiej. Jeżeli nie chcesz klikać za pół darmo to polecam mój temat: http://zarabiam.com/Temat-Nurrweb-czyli-...iec-135094
Korzystam z tych aplikacji i jak na razie wypłacają . A jeżeli chodzi o revshare, to tu masz stronke extrarevshare.com .
Dostajesz 1$ za darmo. Jeśli nie chcesz inwestować to twoje zarobki będą nikłe, lecz jak wolisz . Ja mam na razie 10 adpacków, zainwestowałem aż 1$ i dalej inwestuję . (na extrarevshare wypłatę masz od 2$ na PayPala, Payze, Peyeer, BitCoin, PerfectMoney i Neteller)
Ja nie powiedziałem że nie chce tylko chce najpierw nazbierać na to inwestowanie
Ty mnie wsparles to Ciebie tez wespre z ref a poszła rejestracja
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Tylko jest jedna sprawa. Jak nie dostałeś darmowego 1$ to musisz napisać do supportu, to wtedy Ci odpiszą i zapewne dostaniesz. Ja tak miałem, dostałem i jest git .
Cytat:Niektórzy mają negatywną opinię o tej stronie Wink
Buxy jak buxy z dnia na dzień mogą padnąć, dlatego nigdy nie zalecałem do inwestowania tam własnej kasy, a tylko nazbierania na min do wypłaty i wpłacenia gdzie indziej.
Nie jest jeszcze oficjalnie podpięty pod scamy, a pod obserwacją. W przeciwieństwie do Extrarevshare KLIK, w którym podobno działasz i polecasz autorowi tego tematu
Cytat:Niektórzy mają negatywną opinię o tej stronie Wink
Buxy jak buxy z dnia na dzień mogą padnąć, dlatego nigdy nie zalecałem do inwestowania tam własnej kasy, a tylko nazbierania na min do wypłaty i wpłacenia gdzie indziej.
Nie jest jeszcze oficjalnie podpięty pod scamy, a pod obserwacją. W przeciwieństwie do Extrarevshare KLIK, w którym podobno działasz i polecasz autorowi tego tematu
Nic mi o tym nie wiadomo o.0 . dzieki za info, to doczekam do nastepnej wyplaty i jeszcze zobacze. Jezeli jest scamem, to sorki ale nie wiedziałem :/.