Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ciągle trzymam się na równi i nie mogę się wybić. Statystyki dodane więc zabieram się do pracy.
Mam nadzieję że ten weekend ustanowi nowy rekord
Pozdro!
Zauważyłem że ten dziennik powoli staje się miesięcznikiem haha
Krótko mówiąc od ostatniego posta niewiele zmieniło się w moich zarobkach więc stoimy w tym samym miejscu
Aktualnie jest to pasywne źródło zarobku dlatego że wszystko opiera się na automacie. Spędzam jedynie pół godzinny dziennie na sprawdzanie czy wszystko działa jak należy, ale i tutaj pomagają mi narzędzia
Jeżeli chodzi o powiększenie zarobków to zaczynam działać z FB Ads. Wiem że da się na tym sporo zarobić bez dużego wkładu, dlatego warto próbować
Ostatni post był 12 Czerwca lecz nie mogę pobrać statystyk z tak odległego dnia :/
Wstawiam natomiast statystyki z czerwca i aktualnego miesiąca
Czerwiec $1,691.49= ok. 6 785 zł
Lipiec (aktualnie 17 dzień) $1,191.98
Dzienne statystyki zaczynam od dnia wczorajszego. Jest dopiero 18 godzina i nie chcę zamieszczać niepełnych danych
(19-07-2016 16:36)mahuzz napisał(a): Ładnie Ci idzie.. automat, znaczy, że bot? Chyba działamy w tej samej niszy /edit: tfu, na tej samej stronie.
pozdro!
Sieć w jakiej działam jest w sygnaturze
Tak, bot sporo utrzymuje ale nie tylko