Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania.
Stronka ogólnie spoko tylko raz, coś długo się ładuje nie wiem może to chwilowe jakieś moje problemy z internetem choć inne strony chodzą płynnie, dodatkowo fakt że muszę się zarejestrować by cokolwiek zobaczyć na stronie zniechęca. Moja rada dodaj opcję aby wszyscy wszystko widzieli, ale linki do pobrania tylko dla zarejestrowanych.
Sprzedaje zaproszenia do polubienia fanpage niskie ceny
RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania.
(10-07-2016 22:10)dirtrx napisał(a): Stronka ogólnie spoko tylko raz, coś długo się ładuje nie wiem może to chwilowe jakieś moje problemy z internetem choć inne strony chodzą płynnie, dodatkowo fakt że muszę się zarejestrować by cokolwiek zobaczyć na stronie zniechęca. Moja rada dodaj opcję aby wszyscy wszystko widzieli, ale linki do pobrania tylko dla zarejestrowanych.
Te problemy z ładowaniem to wina hostingu, którego na razie nie mam czasu zmienić.
Właśnie jesteśmy w tracicie wprowadzania czegoś takiego, gdyż zmieniamy linki na niedostępne dla niezalogowanych.