Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Szkolenie AdSense » sekrety adsense poradnik

Autor Wiadomość
RE: Szkolenie AdSense
Sprawdź:
Stary, robisz takie dobre zdjęcia, że niektóre z nich wikipedia sobie przygarnęła.
[Obrazek: f3f6c908ba6174f8fa7b9d007ad8d882.png]
https://pl.wikipedia.org/wiki/Lexus_LS

Tochkan, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
Zdjęcie jest w domenie publicznej, więc nie widzę przeszkód, aby go użyć.
Wrzuć do działu sprzedam i daj komuś do recenzji.

Zarabiasz takie pieniądze na adsense a sprzedajesz poradnik za 40zł? Przecież napisałeś że nabardziej lubisz robić nic bo kasa ci wpływa duża, a chciało ci się pisać poradnik, tworzyć stronę internetową żeby sprrzedać kilka poradników za 40zł?

Ja nie hetuje jestem ciekawy poprostu bo mi by się nie chciało.

A jak pare osób napisze recenzje/opinie to sam estem gotowy na zakup.
@up również chciałem zakupić, ale brak recenzji to trochę loteria Smile
Czekam na recenzje bo jestem zainteresowany Big Grin
Bartezx1997
Cytat:również chciałem zakupić, ale brak recenzji to trochę loteria

Dla takich osób jak Ty, została wprowadzona gwarancja zwrotu pieniędzy. Jeśli nie będziesz zadowolony z zakupu, wystarczy że napiszesz maila, a pieniądze wrócą na Twoje konto.

Damkofr
Cytat:sprzedajesz poradnik za 40zł

Tak - sprzedaję za 40 zł. Ale bardziej dlatego, że chcę pomóc innym zarobić na AdSense. Mi też ktoś kiedyś pomógł. A teraz pora, żebym ja też zrobił coś dla innych Smile

Cytat:napisałeś że nabardziej lubisz robić nic bo kasa ci wpływa duża

Ale lubię też wiele innych rzeczy Smile Wybacz, ale nie będę wymieniał ich wszystkich, bo trochę tego jest, a nie od tego jest strona z ofertą Smile Poza tym, czy człowiek jest stworzony do nic nierobienia? Po prostu trzeba coś robić. Bo jak kto kiedyś ktoś mądrze zapytał: "jak żyć, żeby nie zwariować?"

Cytat:chciało ci się pisać poradnik, tworzyć stronę internetową żeby sprzedać kilka poradników za 40zł?

Tak, bo lubię to robić.

Cytat:jestem ciekawy poprostu bo mi by się nie chciało

Mi się też raz chce, raz nie: ale trzeba coś robić.
W takim razie czekam na opinie/recenzje. I normalnie to pewnie zaryzykowałbym te 40zł ale akurat, spadek zarobków prawie do zera to jeszcze sporo wydatków.
Można prosić o screena zarobków z tego miesiąca ?
Pytanie najważniejsze? Czy metody opisane w szkoleniu są zgodne z wytycznymi Googla A.?
freestyper
Cytat:"Można prosić o screena zarobków z tego miesiąca?"

Nie - nie można. Za to grozi BAN.

Damkofr
Cytat:"Czy metody opisane w szkoleniu są zgodne z wytycznymi Googla A.?"

Tak. Metody te są w 100% zgodne z wytycznymi Google AdSense.
Wątek zamknięty