Sprawdź:
Witam
Za nami 1szy dzień funkcjonowania programu. Ja wszedłem wczoraj gdzieś koło 10-11, wiec jestem w programie prawie 24 godziny i pokuszę się o małe podsumowanie.
Naliczenia rzeczywisćie są co godzinę. Wczoraj wyniosły ok 4,7% / dobę. Strona działa gładko i nie ma żadnych padów itd., które występują często podczas startów innych hyip'ów.
Na plus także bardzo aktywny i rozgarnięty admin programu. Suport także na bardzo wysokim poziomie - dodano języki suportu rosyjski i hiszpański, a wkrótce ma być arabski i francuski. Jest grupa także grypa na Skype.
Brak przymusu oglądania reklam, ale możemy wyklikać ok 60-70 (!) płatnych reklam do wyklikania za 0,001 do 0,02.
Kolejną fajną opcją jest to, że za kredyty reklamowe z adpacków możemy uruchomić zarówno reklamę 125x125 jak i 486x60 - obydwie wyświetlają się na stronie głównej w systemie rotacyjnym ! Jest to szczególnie fajne, że EE30M jest bardzo popualrny np w Rosji, gdzie inne programy są mniej popularne - dostaję informację, że taka forma reklamowania swoich innych programów jest bardzo skuteczna i wpada sporo poleconych.
Systematycznie rośnie depozyt i liczba nowych kont :
Przed chwilą zleciłem testową wypłatę - po 15 sekundach już na Payza.
Zapraszam do rejestracji bo warto !
REFLINK