(24-05-2016 20:33)malena napisał(a): Spójrzcie na to z szerszej perspektywy. Gdy ktoś Was zacznie nękać.., ja kilka razy w życiu zmieniałam numer telefonu, wykrycie sprawcy było niemożliwe, a to nic nieprzyjemnego otrzymywać głuche telefony, kilkadziesiąt sms- ów. Nie My pierwsi..
Wydaje mi się, że jeżeli ktoś ma na Ciebie tak mocne uczulenie to raczej po wprowadzeniu nowych przepisów nie pójdzie do saloniku play czy tam orange po nowiutką kartę sim którą zarejestruje na swoje dane, czy skorzysta z numeru już zarejestrowanego na swoje dane, po to aby Cię dręczyć telefonicznie, to byłby czysty absurd

Twoja teoria jest trochę, wybacz, ale śmieszna, równie dobrze złodziej może okraść bank z kominiarką na głowie i koszulką z dużym nadrukiem na którym widnieje jego Pesel wraz adres przebywania, miałoby to sens ?
(24-05-2016 21:02)krutek90 napisał(a): Dlatego trzeba zamawiać darmowe startery i aktywować na rok 
Można też kupić sobie na jebaju prepaida z kraju EU w którym takiego obowiązku nie ma.