Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chyba do kasacji kolego. Mam zamiar kupić iphone'a i najtańszy jakiego nowego spotkałem to 1300zł. Używany myślę że ok 900 a za tyle to może 10 razy o glebe oberwał i 20 o ściane
PS. Co do dyskusji wyżej już niedługo będzie można kupić Iphona 3GS za "grosze" ponieważ zaprzestaną jego produkcji itp (tak czytałem) na ebay US można za 100$ - 300$ kupić w dobrym stanie pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2010 12:11 przez Tiger04.)
To tak : Od siebie nie polecam tego SE c905 Kolega ma i szybko mu się zepsuł. Najpierw zepsuł mu się głośnik od rozmów a następnie ekran tzn. na pół ekranu miał artefakty Do twoich wymagań też dał bym jakieś HTC. Może G1. Jak nie lubisz to Samsung Omnia i900 ale ona nie ma QWERTY
(11-09-2010 21:53)Bolt napisał(a): Chyba do kasacji kolego. Mam zamiar kupić iphone'a i najtańszy jakiego nowego spotkałem to 1300zł. Używany myślę że ok 900 a za tyle to może 10 razy o glebe oberwał i 20 o ściane
Sam jesteś rzucony o glebe. Miałem iP 3G za 500zł 16Gb cały komplet z papierami. Skąd zapytasz? Z forum apple, można tam trafić naprawdę okazje.