Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Hot-Coin.com - Kopanie w chmurze, 2500 DOGE na start!
Jeżeli złożył depozyt to 20% z depozytu powinno dodać się do mojego salda a w ogóle tego nie widzę, żeby coś rosło. Jego HC to już prawie 54. Z innych poleconych prowizja normalnie się nalicza, tylko tutaj jest coś nie halo. Stronka płaci 2.2% dziennie od złożonego depozytu, czyli dwa miesiące do zwrotu
Zarejestrowałem się z refa a mój wspólnik z mojego refa i z niego zrobił zakup a u mnie rośnie tylko procent w ten sposób mamy większą kasę. Zainwestowaliśmy sporo i czekam na zwrot złożyłem zamówienie rano dam znać czy dojdzie.
Dobra Panowie możecie inwestować na spokojnie, dziś o 8:30 zleciłem wypłatę.
I już mam ją na koncie dziś wieczorem zlecę większą wypłatę dam znać czy też dojdzie. Ale myślę że spokojnie możecie inwestować jak chcecie jakieś porady piszczę na PW, chętnie wam podpowiem jak zarobić na tym systemie jak najwięcej się da przy minimalnych wpłatach