Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna?

Autor Wiadomość
RE: Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna?
Sprawdź:
(22-04-2016 16:15)rachman napisał(a):  
(22-04-2016 13:24)Lukasz5555 napisał(a):  Jeśli to program zagraniczny to nie musisz się z tego rozliczać, tym bardziej jeśli wypłaty księgowane są na procesorach płatniczych. Poza tym jeśli zarabiasz na tym małe kwoty i nie cyklicznie to nawet z polskich programów partnerskich nie musisz się rozliczać, bo to nie jest wliczane jako twój stały dochód z którego się utrzymujesz, tylko jeśli już może być potraktowane jako tymczasowy dochód, z którego nikt na pewno nie będzie ci kazał się rozliczać.

Kurna człowieku weź daruj sobie takie rady jak nie masz pojęcia o sprawie bo nie ty będziesz płacił odsetki i kary w razie przypału. Wg prawa ma obowiązek każdy grosz zarobiony rozliczać. Nieliczne są od tego wyjątki np. gdy ma umowę i pracodawca rozlicza to ryczałtowo zarobki do 200 zł (czy jakoś tak to było) ale ogólnie każdą złotówę ma obowiązek.
Nie chce niech nie rozlicza jego broszka ale nie wprowadzaj innych w błąd bo ktoś uwierzy w te bzdury i zabuli przez ciebie facepalm
Ok już więcej się nie wypowiadam w tych tematach. Ja poprostu się nigdy nie rozliczałem z moich dochodów w programach partnerskich, chociaż nie był one duże stąd mój post. Jak widać się myliłem.

Lukasz5555, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
RE: Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna?
Cytat:Ok już więcej się nie wypowiadam w tych tematach. Ja poprostu się nigdy nie rozliczałem z moich dochodów w programach partnerskich, chociaż nie był one duże stąd mój post. Jak widać się myliłem.
Nikt Ci wypowiadać się nie zabrania. Tylko nie sugeruj że coś wiesz w temacie i nie wprowadzaj w błąd po prostu bo komuś bubę zrobisz. To ze Ty łamiesz prawo ok Twój wybór ale nie sugeruj innym że to nie niesie konsekwencji. Niesie a że nie łapią każdego to inna bajka Wink

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Odpowiedz