Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj dzień nie za fajnie się zaczął - okazało się że wczoraj, przy powrocie do domu wypadła mi gdzieś legitymacja, z biletem miesięcznym i kartą bankową. Party jak party - zawsze jest jakieś ALE 2
Jak się przebudziłem i ogarnąłem to od razu ją zastrzeżyłem - może mi nie wyczyścili konta
Ledwo żyje przed tym monitorem, obok mnie leży oshee - niestety już dawno wypite i chyba pójdę po większą ilość bo umre
Krótko mówiąc - dziennik założony a ja przez głupotę tracę $
Dziś jeszcze pracy nie zacząłem, ale przeliczyłem dokładnie ile brakuje mi do celu
Cel: 2154/5000 zł
Damy radę! Update jeśli się uda rzecz jasna - później. Pozdrawiam!
A dziś nutka troszkę z innej beczki, w nawiązaniu do wczorajszego dnia
Witam ponownie ;-) Przygotowania do egzaminów idą pełną parą.
Czasem coś z telefonu zrobię, ale raczej wpada pasywnie jakaś mała kasa z subów.
Cele na 'po egzaminach':
- pierwszy porządny blog, przy którym nie poddam się
- spróbuję na nowo PPI
- fanpage - jakoś mi się uda - zbieram materiały na reklamę
Jeśli ktoś ma konto matkę z 100+ grupami, i chce mnie dodać za jakieś $, proszę o kontakt tutaj pod tematem, dogadamy się 2
Cel: 2154 + 66zł = 2220zł/5000zł.
Jedziemy z tym dalej
Jeśli jest tu ktoś kto zna się na poważnym pozycjonowaniu i jest w stanie mi pomóc w zamian za %, zapraszam do współpracy
Mogę przeżyć życie, będąc na jego szczycie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2016 18:15 przez mahuzz.)
Jeszcze dziś walnę spamem na subach - tak dla reguły 2
Ogólnie teraz ciężki okres, ale znalazłem trochę czasu więc earn or die tryin'
Pójdzie edit jeszcze - mam nadzieję
Blog zrobiony, opisany, wszystko spoko, pluginy, etc.
Nie ogarniam w ogóle pozycjonowania. Jak linkować? o co z tym w ogóle chodzi? Nic konkretnego nie mogę znaleźć. Opłaca się kupić linki, czy robić to samemu? Nisza ze średnią konkurencją, real content. Jeśli ktoś mnie wprowadzi, jestem w stanie oddać coś $