Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hajs się zgadza » Cel? niezależność finansowa

Autor Wiadomość
RE: Hajs się zgadza
Sprawdź:
Aktualizacja Delstona:

Przy kwocie $800 zarobek za ten tydzień wynosi $32,98, czyli niecałe $7 dziennie.

[Obrazek: Zrzut_ekranu_2016_04_09_o_10_06_37.jpg]

[Obrazek: Zrzut_ekranu_2016_04_09_o_10_06_57.jpg]
Ten 2 biznesik to z Rosji jest ? Ktos jeszcze na forum dziala w nim ? Wogole to powodzenia Wink
(11-04-2016 21:32)maszhajs napisał(a):  Wogole

W spacja ogóle
(11-04-2016 21:32)maszhajs napisał(a):  Ten 2 biznesik to z Rosji jest ? Ktos jeszcze na forum dziala w nim ? Wogole to powodzenia Wink

Nie, Zarejestrowany jest na Cyprze, założycielem jest Amerykaniec natomiast grupa dyrektorów to 2 z szwajcari (najprawdopodobniej ktoś z banku), anglik, Rosjanin i jeszcze 2, jest to grupa dyrektorów głównych. Dlaczego myślisz ze z Rosji ponieważ strona jest po Rosyjsku dużo materiałów jest po rosyjsku, musisz zrozumieć że rosyjski rynek jest bardzo duży i bogaty dlatego jest tam duże zaangażowanie potencjalnych inwestorów.

Sebastian
PS. jest bardzo dużo różnych projektów tłumaczonych specjalnie na rynek rosyjski z większym lub mniejszym dochodem.
Tomuś123 dzięki ale nie pomogłeś mi za dużo, aa nie pomogłeś, tyle lat żyłem w niewiedzy jak to się pisze o dzięki mój zbawco Jerk

Basteks dzięki za odpowiedź, tak dobrze napisałeś dlatego myślałem ze z Rosji Smile Jesteś w tym ?
Wink RE: Hajs się zgadza
(13-04-2016 17:23)maszhajs napisał(a):  Basteks dzięki za odpowiedź, tak dobrze napisałeś dlatego myślałem ze z Rosji Smile Jesteś w tym ?

Tak jestem i nie tylko w tym inwestuje raczej w poważne projekty gdzie zyski sa na poziomie 240% do 380% w rok, klikanie ogladanie reklam lub podobne raczej mnie nie interesują.

Pozdrawiam
Sebastian
jak jestes zainteresowany to pisz na PM
a w czym jeszcze jesteś ? Ogólnie coś mało informacji o obydwóch programach na PL stronach...
(14-04-2016 13:42)maszhajs napisał(a):  a w czym jeszcze jesteś ? Ogólnie coś mało informacji o obydwóch programach na PL stronach...
Dlatego ze na polskim rynku ludzie sie boja i nie maja mozliwosci sprawdzenia co to jest ale jak sie juz zapoznaja to zaczyna byc coraz wiecej informacji.
Kairos np bardzo wszedl na rynek Turecki i Czeski nie liczac rosyjskiego natomiast Delston to juz Kazahstan, Niemcy, i w tej chwili powoli podnosi sie Holandia, w najblizszym czasie najprawdopodobniej bedzie biuro w Holandi. tak wiec sam widzisz to wszystko zalezy od runku a przede wszystkim od ludzi.
a w czym jestem -
Kairos Planet, Delston Capital, Eco Fund (Finland), Questra (Hiszpania), DGM (Rosja), jest jeszcze pare ale narazie sprawdzam gdzie zarejestrowane i kto to zalozyl oraz w towarzystwie jakim sie powiedzmy obracam jest to znajome i warte inwestycji.
Ogólnie w Polsce jest mało informacji o programach w które trzeba przeważnie nie małą kwotę zainwestować. Według mnie, przez słabą pozycje złotówki i przeważnie średnie zarobki w Polsce dużo osób po prostu nie może sobie pozwolić na to, albo boją się wyłożyć większą kwotę ze względu na pewne ryzyko, brak wiedzy i i informacji o danym programie.
Na golda nie mam tyle wolnego miejsca, ale za jakiś czas powinienem mieć trochę wolnej gotówki więc standard albo silver zakupię.
Odpowiedz