Sprawdź:
(23-02-2017 02:24)whereswally napisał(a): Wiesie FIHa loryn i inni to jedna i ta sama piaskownica i wiadomo że ktos komuś grabki od czasu do czasu wsadzi w oko.
. Jak ktoś ma pojęcie troche o sieci i widzi co w jakim programie jest w surfie to te same nicki i prosta matematyka że każdy ma swoje ptp u każdego.
Od kilku dni widzę stronki mamuta gdzie ma naćkane inboksów od uja i ciut ciut i nikomu nie przeszkadza a normalny user max 3-5.
Z calej ekipy polskich adminów tylko msdoss normalny do mnie napisał jak coś odj...em i naprawdę zasłużyłem .Reszta mogłaby pracować dla Chiquity
Cieszę się bardzo że doceniasz msdos400 . Jak wiadomo do mnie jest GG można napisać w takiej sprawie , do FIHU tak samo . To że udajesz głupiego i piszesz tu , na dodatek nie w tym temacie co trzeba , gdyż msdos400 jest z surfujkase a nie zarabiaj-promuj . Na dodatek pokazujesz że tobie to nie przeszkadza , zamiast o tym napisać bezpośrednio do nas na GG .
Niemniej doceniam że choć jedną osobę doceniłeś która do ciebie napisała jak coś źle zrobiłeś .
Musze to zapisać ,, msdoss normalny do mnie napisał jak coś odj...em i naprawdę zasłużyłem "