Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To, że trzeba czekać 10 minut zapowiada, iż trochę to może pośmigać. Dzienny zysk i tak jest dobry:
interval = co 10 minut 1 tap więc:
60/10 = 6 (na godzinę)
6x24 = 144 (na dzień)
Więc na początek liczac to 40satoshi na kliknięcie to i tak 6,000. A ciągle rośnie.
(30-03-2016 20:18)surfbar napisał(a): Wszystko nadal działa cały czas wypłaca tylko po prostu zniknęło z google play
Pewnie jest to jakiś błąd
(30-03-2016 19:10)sitnicki napisał(a): Pewnie złamanie regulaminu poprzez wymuszenie klikania w reklamy, a jeśli tak to koniec.
Oni nie wymuszaja klikania reklam
Gdy reklama wyskakuje mozna ja zamknac klikajac x w rogu ekranu
Wiec nie ma mowy o lamaniu regulaminu.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na tablecie co jakiś czas wyskakiwała reklama, którą trzeba było kliknąć inaczej nie dało się nic zrobić, po zamknięciu natychmiast wyskakiwała kolejna, i kolejna. Dopiero kliknięcie reklamy powodowało odsłonięcie klikania.