Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak, tak.. Nie było mnie na forum troche czasu ale to bylo spowodowane pracą/zyciem prywatnym.
Już wszystkim odpisałem, jeszcze w tym tygodniu zostaną wysłane zaległe wypłaty.
Podepnę się pod temat szukam kogoś kto podjołby się napisania postów na forach lub blogach
reklamujących oprogramowanie lub stronę
za każdego posta płacę 30gr
za napisanie na stronach związanych z edukacją, fora uczelniane blogi płacę 40gr za posta
posty mogą być wklejane ciągle te same
na każdej stronie max po 2 posty potrzebuje ich w dużej ilości nawet po kilkaset postów. Wypłacanie codziennie
kontakt [email protected] lub gg 4 7 3 0 2 5 0
Czekam, czekam i czekam. Od 30marca... A mamy już 21kwiecień, czy wypłacisz mi w końcu? Piszę na pw do Ciebie, również na forum na którym pisałem posty/tematy i zero odpowiedzi..
Do niedawna sadzilem caly czas ze mcbabcia sie z Tobą rozliczyl, a sam nie posiadalem czasu (studium, praca +zycie prywatne) i nie zawsze moglem wejsc na forum.
Juz odpisalem Ci na PW, do poniedzialku wszystko zostanie uregulowane.
(19-04-2016 12:48)seo napisał(a): Podepnę się pod temat szukam kogoś kto podjołby się napisania postów na forach lub blogach
reklamujących oprogramowanie lub stronę
za każdego posta płacę 30gr
za napisanie na stronach związanych z edukacją, fora uczelniane blogi płacę 40gr za posta
posty mogą być wklejane ciągle te same
na każdej stronie max po 2 posty potrzebuje ich w dużej ilości nawet po kilkaset postów. Wypłacanie codziennie
kontakt [email protected] lub gg 4 7 3 0 2 5 0
Kłócicie sie ze ktos jest nie wyplacalny, a ja polecm Piotra z 101% pewnością. Od tygodnia pisze dla niego na blogach/forach reklamę i jest w pełni wyplacalny! Idzie na rękę i pieniadze nie są zle, zarobilem u niego kolo 100zl za jakies 6godzin pracy! POLECAM!
(21-04-2016 21:10)milo napisał(a): Do niedawna sadzilem caly czas ze mcbabcia sie z Tobą rozliczyl, a sam nie posiadalem czasu (studium, praca +zycie prywatne) i nie zawsze moglem wejsc na forum.
Juz odpisalem Ci na PW, do poniedzialku wszystko zostanie uregulowane.
napisałeś to 04-21-2016 21:10 , jest 29.04 i nadal nic..
A pisze zarówno na forum do MCB jak i na pw do Ciebie.