Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Aplikacja facebook v2.5 publish_actions za 150zł
Sprawdź:
(10-04-2016 17:45)TorRenT napisał(a):
(10-04-2016 17:07)MatiMaister napisał(a):
Cytat:Każda aplikacja jest bezpiecznie przeze mnie tworzona co przekłada się na jej żywotność.
Co to dokładnie oznacza ?
Możesz mniej więcej wyjaśnić, na czym polega takie bezpieczne tworzenie, które przekłada się na żywotność ?
Czy to tylko lanie wody ?
Na niczym. Sprzedaż nie idzie to ciśnie kity
Ja nie tworze "milion" apek na jednym koncie, a potem gdy facebook zbanuje Ci konto z tymi apkami albo poprzednimi właścicielami to robi się niechciany efekt "łańcuszka".
(11-04-2016 11:27)Kerehan napisał(a): Ogarnijcie się wszyscy z tymi cenami.. logicznie idąc za półtora tygodnia będą za 50zł
Logicznie myśląc to za jakiś czas wszyscy marni sprzedawcy co korzystali na czymś gotowym znikną, zostaną nieliczni a ceny pójdą w góre z powrotem. To jest ta sama sytuacja co rok temu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2016 22:05 przez xerq.)
Mam nadzieje, że szybko facebook szybko pobanuje te wszystkie gotowce i prawa do aplikacji będą mieli ludzie z umiejętnościami którzy potrafią je tworzyć...
@Kerehan - To je Polska, niedługo będą po 2,99 na promocji... Całe szczęście jest jeszcze masa ludzi którzy nie wiedzą co zrobić z tymi apps