Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gdyby OgMobi zliczało wszystkie pobrania, byłbym bogaty.
Ale na 10 screenów uruchomionej aplikacji, otrzymanych od napaleńców zlicza mi 2-4 leady (a nie sądzę, żeby 6-8 osób wcześniej miało na telefonie tak mało popularne aplikacje)
Orientujecie się dlaczego zdarza się pusta oferta? Nie uwierzę, że dla US nie ma nic do pobrania.
Ludzie podsyłali mi ss, gdzie pisze "opss nic tu nie ma" (oczywiście po angielsku). Nie wiem jak dla innych narodowości ale dzisiaj albo puste oferty albo 0 wejść, jedynie sam dla testu wbiłem i nabiło mi jedno. (próbowałem robić nawet nowego lockera). Wiecie dlaczego tak się dzieje?
(29-02-2016 23:05)Ripos napisał(a): Orientujecie się dlaczego zdarza się pusta oferta? Nie uwierzę, że dla US nie ma nic do pobrania.
Ludzie podsyłali mi ss, gdzie pisze "opss nic tu nie ma" (oczywiście po angielsku). Nie wiem jak dla innych narodowości ale dzisiaj albo puste oferty albo 0 wejść, jedynie sam dla testu wbiłem i nabiło mi jedno. (próbowałem robić nawet nowego lockera). Wiecie dlaczego tak się dzieje?
Wczoraj były problemy z konwersja, dziś powinno być okej