Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Spokojnie ankiet jest coraz więcej w porównaniu do zeszłego roku jest ogromny progres . Zarabia się miło i przyjemnie no i przede wszystkim jest ten komfort że wypłata jest na czas .
Pierwszy raz słyszę że komuś poresetowało profil ankietowy . Najlepszy sposób na ankiety to zamieszkać za granicą
a w Polsce to rozsądnie wypełnić profil i sprawdzać czy przychodzą ankiety. Jak widać na forum Clixsense teraz jest mniej ankiet i wszyscy dostają raczej te same a cudowne ankiety nie spadają z nieba dla jednej osoby.
Pozdrawiam
Ja wolę wypełniać ankiety bezpośrednio na serwisach a na clixsense mało kiedy zalicza ankietę - być może dlatego że mam konta (na ten sam e-mail) w innych serwisach z płatnymi ankietami.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/b7644745cacc3a6f
4-5 dni zabawy 6,5$
EDIT: Dobite 7,5$, jak ktoś chce porady jak robić 80% ankiet priv. Dziś z 5 zrobiłem 4, wczoraj z 3 udało się 2.
EDIT 2: 8,4$ dobite
Prawie 5$ jednego dnia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2016 18:36 przez sulliwan93.)
A ja mam pytanie co do tasków - czy trzeba mieć jakies konto powiazane z facebookiem zeby je wykonywac? Bo jak klikam na potential jobs to takie cos mi wyskakuje.