Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak szybko zdobyć fanów na Fanpgae ?

Autor Wiadomość
RE: Jak szybko zdobyć fanów na Fanpgae ?
Sprawdź:
(08-08-2016 16:50)Toskan napisał(a):  @up takie like szybko znikaja

Znikają, a dodatkowo spadają zasięgi po zakupie nieaktywnych fanów.

inux, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
czy kilkaset like zakupione na start na np. addmefast wplywaja pozniej na jakosc fanpage? czy facebook dochodzi do tych nabitych like i daje nam gorszy zasieg postow albo cos ?
najwazniejsze to dobry content i interakcja z fanami
zrobilem maly test, mam 4 konta gdzie jest lacznie ok. 3k znajomych i zaprosilem wszystkich do polubienia randomowego srednio popularnego fanpage o tematyce muzycznej

/EDITED:
liczba znajomych - liczba polubien - skutecznosc
391 9 2,30%
1829 25 1,36%
438 15 3,42%
361 14 3,87%

suma:
3010 63 2,09%

więc przy kupnie 10k zaproszeń można się spodziewać ok. 200 polubień w przeciągu 20h przy tematyce nie dla gimbusów

ps. na tych kontach nie akceptuje do znajomych zagranicznych ludzi, fakeowych kont ( np. sexy lasek z 2k znajomych), kont ktore wg mnie sa falszywe i kont ktore spamuja linkami sub sms itp)
Zaproś z kilku kont znajomych do polubienia FP.
Mój sposób, komentować ze śmiesznymi zdj wielkie FP jak Wiedza Bezużyteczna czy Wyznajemy później wchodzisz w komentarz i sprawdzasz ile osób go polubiło wtedy masz możliwość zaproszenia ich do twojego FP

Z doświadczenia 1000 lików pod komentarzem to jest około 80-200 like na Fp

Liczę na rep SmileHuhHuh
Glosy: FAPERNEST (+1), elotis (+1), prololex (+1), themate0 (+1)
(28-09-2016 19:14)jigorex napisał(a):  Mój sposób, komentować ze śmiesznymi zdj wielkie FP jak Wiedza Bezużyteczna czy Wyznajemy później wchodzisz w komentarz i sprawdzasz ile osób go polubiło wtedy masz możliwość zaproszenia ich do twojego FP

Liczę na rep SmileHuhHuh

Dobry tips dzisiaj wyprobuje jak co napewno poleci repucik. A jak polepszyc zasieg u mnie np co godzine leca linki do www i co 2-3h smieszny obrazek tydz temu bylo 120 tys zasiegu a od piatku 90 i leci z kazda godzina jak temu zaradzic?
@up
Też chciałbym to wiedzieć, ostatnio masowo łapię ograniczenia zasięgu Sad
z takich masowych pozyskań fanów (kupno itp) będziesz mieć może ich dużo ale zasięg ci spadnie i wejść na stronę będzie nie wiele (bo chyba o to ci chodzi).

kyniu, dumny członek http://zarabiam.com od May 2011.
(28-09-2016 19:14)jigorex napisał(a):  Mój sposób, komentować ze śmiesznymi zdj wielkie FP jak Wiedza Bezużyteczna czy Wyznajemy później wchodzisz w komentarz i sprawdzasz ile osób go polubiło wtedy masz możliwość zaproszenia ich do twojego FP

Liczę na rep SmileHuhHuh

zapraszasz ich po prostu do znajomych czy piszesz dodatkowo prywatna wiadomosc jesli jest taka mozliwosc z prosba o polubienie itp ?

musze przyznac, ze udala mi sie kampania reklamowa i zamierzam dalej w to inwestowac ;p
Odpowiedz