Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziś pierwszy dzień lutego i jak narazie niezła kicha Praktycznie wszyskie konta które miałem dostały bana na ileś dni. Ale i tak dobrze bo większość z nich wytrzymała 2 tygodnie(na 11 kont tylko 2 usuneli ) aż dziwne. Ale to nie problem bo już od tygodnia może dłuzej 10 kont na mnie czeka . Jest tylko mały problem z grupami których nie mam . Bo zlecona wypłata jeszcze nie doszła dziś. Więc myślę że pod wieczór serie spamu puszcze.
Czy wy też tak mieliście, że spamując Ninja Blasterem dostajecie bana? Mimo ustawiając na przerwy 60-75? Spamując recznie, nie bylo problemu z banem a i wejscia jakby lepiej wchodziły?
ZAROBKI
Cel dzienny: Nie zrealizowany
Cel do końca lutego: 18/600zł
PLANY NA JUTRO:
Dodać do konta matki grupy(kupić) i po dodawać po 10-15 grup na fake konta w zależności ile wykupie grup.
Stworzyć 5 fp gimb i promowac je.
Puścić serie spamu z kont
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2016 07:59 przez paweuq.)
Kolejny dzień i znów słabo, czemu? A no dlatego, że grupy które kupiłem są całkowicie wypalone a te co są nie wypalone to mają akceptowanie postów przez admina. Oczywiście nie zwalam winy na nikogo, bo to tylko moja wina Jednak sam muszę się wziąść za budowanie własnego imperium grupowego Z tych 100 grup moze z 10 uda mi się wybrać i zostawić.
Cele które dzień wczesniej stawiałem zostaly wykonane jedank teraz promowanie FP, bede musiał odłożyć na później :/ i zając się pozyskiwaniem super aktywnych grupek i bez akceptacji admina
ZAROBKI
Cel dzienny: Nie zrealizowany
Cel do końca lutego: 36/600zł
PLANY NA DZIŚ:
Pozyskać z 10-20 grup
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2016 08:04 przez paweuq.)
Dziś pusciłem serie spamu, można rzec zbombardowałem kilkanascie grup moimi postami xD Znalazłem kilka fajnych grupek Więc cele zostaly wykonane. Ostatnie dwa dni były ponizej celu dzis udało się troszke wiecej wiec idzie zgodnie z planem. Specjalne podziekowania na użytkownikaMiedziany za bezinteresowna pomoc.
ZAROBKI
Cel dzienny: Zrealizowano
Cel do końca lutego: 72/600zł
PLANY NA JUTRO:
Dodać 1000 rekordów do bazy mojej nowej niszy
Zarobić 0,90$ aby dobic do wypłaty na shorte
Słuchajta ziomeczki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2016 07:48 przez paweuq.)