Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 1zł za rejestrację i potwierdzenie adresu e-mail
wysłane, pozostało 46
ps. proszę używać nicków z formum, kolejna osoba która się do tego nie zastosuje nie otrzyma premii. Powodem jest że wchodzą również osoby z innego forum i powoli robi się bałagan. Dziękuję
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2016 23:10 przez kernst.)
ps. proszę używać nicków z formum, kolejna osoba która się do tego nie zastosuje nie otrzyma premii. Powodem jest że wchodzą również osoby z innego forum i powoli robi się bałagan. Dziękuję
Prosiłem o używanie nicków z forum. Nie mam was na liście, zgłosiła się was 3, a dziś jest dokonana tylko 1 rejestracja. Przykro mi ale nie mam jak was zweryfikować.
RE: 1zł za rejestrację i potwierdzenie adresu e-mail
Zarejestrowany jako Daniel, [email protected] sory, że nie nick z forum ale nie ogarnąłem, że tam nie ma opcji wpisania nicku, tylko imię nazwisko i mail