Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja bym porzucił wszelkie skracacze i skupił się na sieciach promujących gry, gdzie masz płatność od rejestracji. Przy 60 tys. userów nie wierzę, ze nie zarobisz godziwej stawki.
Może zamiast banera, który i tak jest olewany przez większość, coś bardziej zachęcającego do działania? Na przykład temat poświęcony danej grze, może jakiś konkurs, wysyłka PW z ofertą rejestracji w grze? Pomyśl.
ja mam sposób na zarabianie na monetyzacjii bazy danych, sam zarabiam ten sposób i nie wiem czy twoja baza przejdzie bo min 100k. Kontaktuje się jutro z znajomym i spytam się i dam znać.
(10-01-2016 21:58)radek0389 napisał(a): Może zamiast banera, który i tak jest olewany przez większość, coś bardziej zachęcającego do działania? Na przykład temat poświęcony danej grze, może jakiś konkurs, wysyłka PW z ofertą rejestracji w grze? Pomyśl.
Ehh, wczoraj zrobiłem temat o grze, zachęciłem ludzi do wspólnej rozgrywki, rozesłałem masowe PW, dzisiaj sprawdzam i... żadnych efektów... Coś jest nie tak, taki zupełny brak zainteresowania.