Dzień 18
Kilka dni mnie nie było tutaj na forum ale w TrafficMonsoon cały czas idę do przodu ,,jak rakietaa''

Mój obecny stan paczek to
23
News
Charles potwierdza że już 6 lutego ma wystartować TM Bank. Od tego czasu zacznie się dystrybucja kart. Trudno jest przewidzieć jak wiele czasu zajmie dostarczenie wszystkim kart
Charles informuje i wkleja dowód z korespondencji z managerem konta PayPal.
"Dlaczego nadal mamy oczekujące wypłaty zarobków?
Ponieważ mamy nadal niewystarczającą ilość środków na Payza, i pojawiające się przeszkody w docieraniu środków do Payza.
Jestem obecnie poza miastem i maksymalna kwota jaką mogę wysłać z mojego banku to 100,000$ na dzień.
Przerośliśmy PayPal i o to dowód (foto).
W ciągu 30 dni oni uwolnią część środków, potem znów po 30 dniach kolejną transzę. itd itd....Aż do całkowitego wypłacenia nam naszych środków.
Jak tylko pieniądze znajdą się na Payza i w naszym banku płatności będą załatwiane szybciej i łatwiej niż kiedykolwiek.
To niestety jest czas transformacji i zaczęliśmy działać w sprawie naszego banku wiele miesięcy temu. Jesteśmy już w ostatniej fazie wykonawczej.
Ja i mój team pracujemy ciężko by zabrać nasze środki szybciej. Rozwijamy biznes by otworzyć się na więcej rynków.
W międzyczasie generujemy przychody (sprzedaż).. I kiedy już będziemy mieli swój własny bank będziemy mogli przetwarzać zamówienia bezpośrednio, i otrzymane środki ze sprzedaży przeznaczać bezpośrednio na wypłaty w czasie kiedy oczekujemy na pieniądze jakie winien jest nam PayPal"
![[Obrazek: image.jpg]](http://s17.postimg.org/fs29gculr/image.jpg)