03.01.2016
53.15zł
80 UU
5 leadów
skuteczność: 6.25%
Witajcie czytelnicy po raz kolejny

Jestem coraz lepszej myśli co do mojego zarabiania, mimo iż dzisiaj wpadło mniej niż wczoraj (warto zauważyć że zdobyłem dziś mniej UU ale za to zwiększyła się konwersja wejść) to uświadomiłem sobie że jeśli uda mi się utrzymać takie zarobki na tej stronie to nie będzie źle, myślę że jeśli będę zdobywał na tej stronie 30 zł dziennie w tygodniu (szkoła

) i powyżej 50zł w weekendy to będzie poprawny wynik bo oczywiście nie chce spoczywać na laurach bo wiem że potrzebna jest mi regularność, systematyczność i innowacyjność po to aby zwiększać zarobki.
Do czego zmierzam

? Jeśli uda mi się utrzymać takie zarobki na tej stronie, która dotyczy dosyć obleganej niszy to będzie nieźle a jak już wcześniej pisałem zamierzam też zacząć działać (a raczej już powoli działam) z innymi niszami które mimo wszystko mają mniejszą konkurencję. Jeśli dodam te wszystkie zarobki z kilku stron to mogą wychodzi całkiem niezłe dniówki. Będę też musiał postarać się maksymalnie zautomatyzować swoją pracę.
Dzisiaj oprócz promowania zająłem się moją "farmą kont FB" dodawanie znajomych, aktywność itp. Przy okazji jestem zainteresowany kupnem kont, więcej pod tym linkiem
http://zarabiam.com/Temat-Konta-FB-Meski...iek-126686
Jak mówiłem wspominałem, jutro szkoła

. Mam nadzieję że będzie +30zł!
Pozdrawiam