Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak dobrze pozycjonować swoją stronę internetową?
Sprawdź:
(25-12-2015 21:27)kubaszekr38 napisał(a): OK, dzięki. Co do tego:
Cytat:Przykład: Masz stronę o akrylowych guzikach (fraza guziki akrylowe). Na blogu/stronie piszesz o tym jakiego koloru/struktury/ mogą one być (piszesz w osobnych wpisach/artykułach. W artykule na temat struktury używasz głównej frazy (guziki akrylowe) i linkujesz to do artykułu głównego, gdzie ogólnie piszesz o guzikach akrylowych. To jest linkowanie wewnętrzne. Ogólnie to linkujesz między wpisami. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz :-)
To mogę podać na końcu artykułu link tylko, czy mam w artykule go podać nawiązując do tego artykułu głównego?
I jeszcze druga i ostatnia sprawa i chyba już raczej będę wszystko wiedział.
A mianowicie, robię stronę internetową pod sub/premium SMS i jak mam te sub/premium sms promować na mojej stronie? Przykładowo mam jakiś konkurs np. powiedzmy iphone 6s. To mam napisać o tym konkursie artykuł i przypiąć go na stronę główną, aby każdy widział żeby było git i tyle? Czy jeszcze jakoś inaczej, bo moim zdaniem byłby to najlepszy pomysł na to
Dajcie znać
Najlepiej gdybyś linkował w treści wpisu (fraza + podlinkowanie) nawiązując do wpisu. Czasem wrzuć na końcu link do innego wpisu. Po prostu różnicuj, nie rób tego jak automat. Ma to wyglądać jakby to robił człowiek :-)
Co do drugiego pytania to nie rozumiem o co Ci chodzi dokładnie :-( Wpisy na blogu robisz i dodajesz gdzie chcesz, to na SEO nie ma większego wpływu za bardzo ;-)
RE: Jak dobrze pozycjonować swoją stronę internetową?
Jak promować to musisz sam odnaleźć najlepszą metodę. Może to być opis np telefonu Iphone a w środku jakaś treść do zachęcenia udziału w konkursie. Testuj, testuj, testuj :-)
Wpisów robisz wg uznania. Nie rób pod SEO tylko pod użytkowników. To nie roboty czytają stronę a zwykli użytkownicy :-)