(07-12-2015 21:36)todek78 napisał(a): mikuss
To Twoje domysły, czy jakiś konkrety?
Bo jak domysły, to ja słyszałem, że rezerwy wzrosły do 23 mln$. 7 mln$ to obecne zobowiązania wobec użytkowników a 30 mln$ to stan procesorów. Jeśli to prawda, to oznacza, ze ciągle jest napływ gotówki do programu i program wcale nie zmierza w dół tylko ciągle w górę 
Ale czy tak faktycznie jest nie wiem. 13 grudnia mają być pokazane stany procesorów, to wtedy zobaczymy jak to jest na prawdę. Bo upadek TM jest zapowiadany w niektórych źródłach już od roku ale na złość 'wróżbitom' wszystko działa jak na razie bez problemów 
nie domysły tylko konkrety
angielskie forum, ponad 200 różnych osób, każda cały dzień chcąc zlecić wypłatę na stp ma informację :
Your payment processor is not available for withdrawal
co do upadku to TM jak każdy hyip prędzej czy później padnie i tego nie unikniesz, a jak byś był w temacie to wiedziałbyś, że TM to już kolejny z serii kilkunastu umarłych programów charlsa.
Na event stany procesorów mogą zostać zapełnione środkami, to raczej nie ulega wątpliwości ale jak szybko zostaną "wyczyszczone" z $ to już inna sprawa i zgodzę się do dzisiaj działał bez problemów, dzisiaj mamy brak $ na stp więc każdy kto inwestował z stp i chce zlecić wypłatę dokonać tego nie może, chyba że ustrzeli wiaderko i w środki na tym portfelu i wypłaci - a wiaderka to znana rzecz z JBP, a jak skończyło to każdy "stary" gracz wie