Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-12-2015 08:41)Pan Inwestor napisał(a): Tym bardziej wygląda to podejrzanie :-) Zastanawiałem się kiedy ponownie ta sama osoba wypuści coś nowego na rynek i długo czekać nie musieliśmy :-)
łatwy zarobek z wpłat innych więc czemu długo czekać z kolejnym projektem ?
z naszego forum chyba też ktoś zainwestował bo widziałem dziennik w tytule z tym programem nie jestem inwestycji na 100% pewny bo nie wchodziłem w temat by poczytać, ale skoro w dzienniku ujęty jest ten SCAM to inwestycja pewnie była
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2015 09:06 przez mikuss.)
Przecież to polska "parodia" TRAFICMONSOON , po 4 godzinach czyli 324 stronach skończyły się kampanie do klikania, daję sobie jeszcze 20 dni na wyklikanie dychy ,bo 3.24 to max co można było na razie osiągnąć z jednego wejścia
(10-01-2016 22:59)Bully75 napisał(a): Przecież to polska "parodia" TRAFICMONSOON , po 4 godzinach czyli 324 stronach skończyły się kampanie do klikania, daję sobie jeszcze 20 dni na wyklikanie dychy ,bo 3.24 to max co można było na razie osiągnąć z jednego wejścia
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.