Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Openload.co » Wyśmienite stawki!

Autor Wiadomość
RE: Openload.co
Sprawdź:
Cos wiecej powiesz o tej stronce ? Zarejestrowalem sie wlasnie i wyglada to ciekawie jednak interesuje mnie w jaki sposob inni moga obejrzec lub pobrac to co ja wrzuce ? Jest jakas strona ktora zbiera wrzucone pliki ? Np gdybym ja chcial cos obejrzec albo pobrac od nich ?

edit. Chyba juz wiem na czym to polega Smile tak jak na innych stronach tego typu trzeba samodzielnie rozsylac ale to i tak ciekawie wyglada Smile
A jest tutaj system poleceń? i
Jak pobierać z tej strony?
Nie ma.
No przecież masz przycisk Download. Big Grin
http://www.serialosy.pl/polskie-seriale/...-2233.html

tutaj na przykład jest film z openload i jak go ściągnąć?
https://openload.co/f/bLVivU8SCG4

Pogrubiony kod musisz sobie poszukać w źródle strony.
aha. dzięki
Zastanawiam się czy na dzień dzisiejszy ta strona wypłaca pieniądze czy to po prostu ściema. Widziałem wcześniejsze posty i potwierdzenie ze w tamtym roku wypłacali ale czy na dzien dzisiejszy sprawa jest aktualna?
Pewnie, że wypłacają. Smile
Wypłacają, w dodatku mają bardzo dobre stawki jak na ruch z PL oraz sporo możliwości wypłaty, w tym BTC, płatności są realizowane szybko.

Co do pobierania, to można np. poprzez Jdownloader, o ile uploader nie wyłączył tej możliwości.
Planuję zadziałać na openload.co. Podoba mi się opcja płacenia za wyświetlenia. Ale jak to działa? Liczą się wyświetlenia reklamy? Czy jeśli ktoś włączy film na kilka sekund i dalej nie ogląda to też naliczany jest zysk? Czy może musi oglądnąć od poczatku do końca? Jest to rzetelny serwis którym warto się zainteresować? Bo zastanawiam się czy pójść w to czy w standardowy uploading bez wyświetleń. Wszystko zależy jak te wyświetlenia są zliczane.
Wątek zamknięty