Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie! Dzień 3 A więc dzisiejszy dzień najlepszy ze wszystkich ;d Ogólnie do końca tygodnia przetestuje czy opłaca się spam na grupach... Dzisiaj z grup 0 leadów wszystkie leady wpadły z innej mojej niszy która powinna być długoterminowa
W tym tygodniu chciałbym kupić jakiś lepszy FP najlepiej pod gimby i stworzyć własną stronkę która będzie maskować linki
Jutro nie wiem ile uda mi się zrobić, liczę chociaż na 1-2 leady bo do 16;00 w szkole potem 2h jazdy, Prawko trza zdać
Statystyki:
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego dnia!
Cel: 25/20PLN
Cel wykonany także kolejnym celem będzie zarobienie łącznie do końca listopada 50PLN
Cel: 25/50PLN
Rekordowa Dniówka: 21PLN
Nuteczka na dzisiaj:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2015 21:13 przez Miedziany.)
Widzę, że coraz lepiej Ci idzie Będę tutaj zaglądał codziennie
Ja osobiście próbowałem własnych sił na sms premium ale jak zwykle wyszła jedna wielka klapa
Siemka! Dzień 4 Dzień udany, leady wpadły dopiero wieczorem! Ale się cieszę że coś chociaż jest! Zobaczymy jak będzie jutro liczę znów na chociaż 2 leady
Statystyki:
Cel: 39/50PLM
Myślę że jeśli wykonam ten cel szybko to postawimy troszkę większy cel!
Rekordowa Dniówka: 21PLN
Nutka na dzisiaj:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2015 23:33 przez Miedziany.)
Eloszkyy! Dzień 5 Jak na razie najlepszy dzień!
Rekord dniówki pobity i ogólnie myślałem że jak zdobyłem 1 leada to na tym się skończy ale tak nie było
A to ciągle jedna i ta sama nisza
Ogólnie dzięki za komentarze! Bardzo mnie motywują
Statystyki:
Cel: 65/50PLN Kolejnym celem jest zarobienie w sumie do końca roku 500PLN
Szybko ogarnąłeś sobie niszke, gratuluje Btw. Chodzisz na jazdy i bedziesz musial sie pouczyc do egzaminu teoretycznego a takich ludzi jak Ty jest sporo, jeśli wiesz o co mi chodzi