Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
m4t0sh - OSZUST!

Autor Wiadomość
RE: m4t0sh - OSZUST!
Sprawdź:
I oczywiscie znowu cisza..
Jedynie ty miales mozliwosc odzyskania hasla, poniewaz tylko ty znasz e-maila na jaki byl zakladany steam,z jakiego ip byly logowania i dane z jakich byl kupowany cs. Nawet gdyby ktos mi ukradl dane do logowania do stema(co raczej nie moglo miec miejsca poniewaz z niego nie korzystalem), gowno by z nimi zrobil bo by musial jeszcze znac moj e-mail i haslo do niego, zeby zatwierdzic logowania z innej lokalizacji, i dopiero wtedy zmienic e-mail, haslo itd.
m4t0sh Ty miałeś dostęp do emaila na którego było założone konto. Nawet gdyby wszedł na stronę to i tak nie mógłby potwierdzić zmiany danych do konta.
Nie chce kasy spowrotem, bo to bylo tylko 15 zl..
Chce odzyskac tylko konto.
(24-11-2015 14:49)bolo9797 napisał(a):  I oczywiscie znowu cisza..
Jedynie ty miales mozliwosc odzyskania hasla, poniewaz tylko ty znasz e-maila na jaki byl zakladany steam,z jakiego ip byly logowania i dane z jakich byl kupowany cs. Nawet gdyby ktos mi ukradl dane do logowania do stema(co raczej nie moglo miec miejsca poniewaz z niego nie korzystalem), gowno by z nimi zrobil bo by musial jeszcze znac moj e-mail i haslo do niego, zeby zatwierdzic logowania z innej lokalizacji, i dopiero wtedy zmienic e-mail, haslo itd.

Uwierz mi że po samym wejściu w lipny link na FB możesz stracić swoje konto steam.
Sam sprzedawałem swego czasu konta od "dobrego sprzedającego" ale po tym jak 2 osoby straciły do nich dostęp,zrobiłem wywiad skąd one są i podziękowałem za współprace.
Pewnie pierwszy prawowity właściciel odzyskał konto i tyle.
Za 15 zł kupiłeś konto z jaką gra? CS:GO?
Pierwszy prawowity wlasciciel to wlasnie m4t0sh.
Raczej po wejściu w lipny link FB nie masz możliwości utraty dostępu do konta steam. Jeżeli steam guard jest odpalony to trzeba podać kod z emaila. Musiał ktoś wejść na email i zmienić go lub prawowity właściciel napisał do supportu bardzo smutną wiadomość.

Na allegro pełno jest ofert sprzedaży steam z cs:go za 20 zł. Oczywiście w opisie aukcji tekst "Daje tydzień gwarancji na konto", a później co? Gówno- tracisz konto. Oczywiście ludzie się na to łapią.
Minęło juz prawie 20 dni.. Użytkownik wchodzi na forum, czyta wątek i nic nie od pisze, a mimo to nadal jest bezkarny..
Nie jest bezkarny. Własnie wyleciał z banem.
Glosy: bolo9797 (+1)
Odpowiedz