Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-10-2015 01:46)szy1sw napisał(a): Może napisz coś o sobie, jakie masz doświadczenie itp będzie łatwiej bo ktoś poleci Ci stworzenie serwisu sub sms a jak nie masz pojęcia o tym to nic z tego nie wyjdzie. Czemu tylko internetowy projekt?
Mam spore doświadczenie w obsłudze płatności SMS Premium
Chyba że ktoś ma jakiś pomysł i szuka finansowania/wspólnika to proszę o kontakt.
Jestem z Gdańska, student informatyki
(22-10-2015 09:34)Rav656 napisał(a): Chyba napisał wyraźnie ze interesuje go wyłącznie własny biznes nie jakieś inwestycje czy inne gowna.
Z takim budżetem (200 000zł) można już szaleć Może jakiś portal internetowy? Sklep? Można przeznaczyć sporo na reklamę, ale jeżeli myśli się o czymś naprawdę wielkim to tyle może nie wystarczyć niestety zważając na koszty reklam np. w telewizji...
Zgadza się, mam w chwili obecnej kilka serwisów i chętnie podejmę się realizacji kolejnego tylko nie mam dokładnie pomysłu.
Chodzi mi po głowie jakieś narzędzie online, aby biznes opierał się na zasadzie SaaS.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015 22:53 przez w5glas.)
Ja do tematu coś wnioslem Ty natomiast nie tm to inwestycje w twoim poście o tym nic nie ma.. Więc to raczej Ty próbujesz nabic post nigdzie nie napisałem że musi wpłacić całą 100 ..
Gracze dokładają do puli skiny, im droższe tym większa szansa na wygraną całej puli. Zarabiasz na reklamach i teraz taki standard 5% od każdej transakcji.