Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie ma czegoś takiego jak NAJNOWSZY / NAJLEPSZY / AKTUALNY program anty-wirusowy.
Bo zawsze znajdzie sie plik kryptowany w taki sposób ze skaner go nie znajdzie . Mowie o skanowaniu w tle czy tez skanowaniu przy otwieraniu aplikacji.
Polecam bitdefendera ja mam jeszcze wersje 2015 ale planuje się przerzucić jak skończy się licencja na 2016 nie odczułem żadnego spadku wydajności po instalacji. I nie wywala ostrzeżeń tak chorobliwie często jak northon 360
No jeśli chcesz dobrego antywirusa to nie szukaj w darmowych. Na Twoim miejscu zainwestowałabym w płatną wersję, o to w przeliczeniu na miesiąc wychodzą groszowe sprawy, a przynajmniej masz pewność, że żaden syfek nie zaatakuje Ci plików. Ja mam G DATA i za dwa lata licencji dałam niecałe 100 zł, więc to praktycznie nic. Kupowałam w klucz-system, zajrzyj sobie, tam mają ogółem dobrą ofertę