Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Egzamin Prawo Jazdy

Autor Wiadomość
RE: Egzamin Prawo Jazdy
Sprawdź:
Szanse niskie ale są, i tak już zapłaciłeś więc nawet jak nie pójdziesz to hajs stracony. Warto przynajmniej spróbować

Zobacz komenda na aimbot
Glosy: Na 5tyk (+1)
Podobno stronka zdamyto jest dobra , ablo prawo jazdy 360 ktoc cos wie ?
Glosy: Na 5tyk (+1)
Zdamyto polecam Wink

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czy jest jakas szansa ze w ciagu kilkunastu godzin przygotuje sie do tego egzaminu ?
(13-10-2015 23:07)bos napisał(a):  Czy jest jakas szansa ze w ciagu kilkunastu godzin przygotuje sie do tego egzaminu ?

Ja jak zdawałem pierwszy egzamin na prawko to w tej książce przeczytałem praktycznie może 1 czy 2 działy bo reszta wydawała mi się logiczna i miałem maxa...

Ogólnie zależy też jak się czujesz na drodze i w przepisach - polecam zdawać egzamin w godzinach rannych - tym wcześniej tym lepiej bo egzaminatorzy nie są jeszcze wkurzeni i zmęczeni a już całkowicie nie polecam zdawać w porze obiadowej bo już całkiem chcą szybko skończyć i iść na obiad Smile

Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
Egzamin Prawo Jazdy
(13-10-2015 23:07)bos napisał(a):  Czy jest jakas szansa ze w ciagu kilkunastu godzin przygotuje sie do tego egzaminu ?

Zamiast ciagle pytać przerób sporo testów i to zwiększy Twoja szanse na zdanie egzaminu. Smile

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
Ja polecam poprawojazdy.pl - placisz 4zl za dozywotni dostep.

Jak ja sie nauczylem wszysykich pytan to spojrzalem na obrazek i znałem odpowiedz. Oczywscie dla pewnosci czytalem pytania Big Grin
Na egzaminie masz w 100% identyczne pytania jak na plycie, wystarczy je sobie kilka razy przerobic Wink
(14-10-2015 18:35)bolo9797 napisał(a):  Na egzaminie masz w 100% identyczne pytania jak na plycie, wystarczy je sobie kilka razy przerobic Wink

Są małe różnice w pytaniach - ale przeważnie jest tylko inaczej sformułowane pytanie ale jednak są niekiedy inne pytania.

Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
Egzamin Prawo Jazdy
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Wątek zamknięty